Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kertomakirjallisuus

Vähän enemmän jo lukevalle - enemmän tekstiä, vähemmän kuvia.

Tuotteita yhteensä 14 kpl
Jari_ja_kadonneet_strutsit_Elizabeth_Jane_Davis_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Davis, Elizabeth Jane - Jari ja kadonneet strutsit

Jari löytää rannalta jättiläismunan, joka osoittautuu strutsin munaksi. Myöhemmin hän löytää strutsin hautomassa isoa munakekoa. Ensin lintu karkottaa tunkeilijan pois, mutta kesyyntyy vähitellen, kun Jari tuo sille joka päivä annoksen jyviä. Jari tutustuu poikaan, joka etsii seudulla isänsä tarhasta..
Hinta: 4.00 €
mustapossusaaristo.jpg&width=280&height=500

Förster, Johanna - Musta possu Saaristomerellä

Asuntolaiva Musta Possu imee kevätauringon lämpöä tummiin kylkiinsä. Takana on kolea talvi vanhassa, natisevassa laivassa, ja valloittava Kujanteen perhe odottaa kesää hilpein mielin.  Perhe ystävineen suuntaa juhannukseksi Maarianhaminaan, mutta luvassa on omituisia sattumuksia: karmea kiljunta herättää..
Hinta: 8.00 €
mustanpossunvalkea.jpg&width=280&height=500

Förster, Johanna - Mustan possun valkea joulu

Asuntolaiva Mustaa Possua asuttavan Kujanteen perheen elämässä riittää yllätyksiä, salaisuuksia ja naurettavia sattumuksia: aurinkoisen kesän jälkeen asuntolaivan lämpöeristys aiheuttaa päänvaivaa, Tappi lähtee fasaanijahtiin eikä Valtterin ole helppo löytää kavereita uudessa koulussa. Syksyn kuluessa..
Hinta: 8.00 €
leevijatlantis.jpg&width=280&height=500

Istvan Mäki, Harri - Leevi ja Atlantis-sinetti

Hyisessä kätkössä lepää unohtunut kaupunki ja siellä aarre, joka kätkee arvoituksen. Atlantis-sinetti paljastaa aikakauden, jolloin jäätiköillä liikkui suuria olentoja, ilmassa lensi valkeita lepakoita ja ihminen eli näiden olentojen keskellä sopusoinnussa...
Ystävykset Leevi, Liisa ja Mämmi toteuttavat..
Hinta: 8.00 €
leevijakultainen.jpg&width=280&height=500

Istvan Mäki, Harri - Leevi ja kultainen naamio

Seikkailijaystävät Leevi, Liisa ja Mämmi sekä Bianca-koira matkustavat omaperäiseen Villa Homerokseen, joka sijaitsee Turkissa, lähellä muinaista Troijan kaupunkia.
Troijan rauniot ja historia ovat kiehtovia, mutta seikkailijoita kiusaa alituisilla sähköposteilla mystinen Troijalainen. Lapset eivät..
Hinta: 8.00 €
ensimmainen_joulu_anders_ja_birgitta_johansson_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Johansson, Anders ja Birgitta - Ensimmäinen joulu

Kirja kertoo Leasta, ryövärintytöstä ja ihmisistä, joita hän tapasi Beetlehemissä niihin aikoihin, kun Jeesus syntyi. Lealle tapahtui paljon jännittävää ja mielenkiintoista ja lopulta hän oli todistamassa tallissa aivan ainutlaatuista tapahtumaa.
Kikjan lukeminen aloitetaan joulukuun alussa. Joka päivä..
Hinta: 2.00 €
kummin.jpg&width=280&height=500

Kaskinen, Anna-Mari; Pikkujämsä, Matti - Kummin paluu

Kummin paluu kertoo kahdeksanvuotiaasta Empusta ja hänen kummitädistään Amaliasta. Empun kummi asuu Afrikassa ja työskentelee siellä villien leijonien tutkijana. Emppu ja Amalia eivät ole tavanneet toisiaan moneen vuoteen. Emppua harmittaa, sillä hänestä tuntuu, että kaikilla muilla lapsilla on kummit..
Hinta: 25.00 €
martti_lutherin_satuja_martti_luther_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Luther, Martti; Omenamäki, Osmo - Martti Lutherin satuja

Valikoima Lutherin ja Melanchtonin satuja ja vertauksia. Vaikka kertomukset ova vuosisatojen takaa tuntuvat ne yhä tuoreilta. Niiden sisältämä elämänviisaus ei vanhene.  Aikoinaan Luther sanoi tästä kirjasta: "Antaakseni esimerkkejä näiden satujen oikeaan käyttöön, kehotan perheen isää kokoamaan iltaisin..
Hinta: 20.00 €
keinuhevonen.jpg&width=280&height=500

Moilanen, Paula; Haapamäki, Kirsi - Keinuhevonen

Vuonna 1920 Niemelän nikkarituvassa valmistuu salainen joululahja: keinuhevonen. Keinuhevosen tarinan avulla Suomen historian vaiheet sidotaan jatkumoksi lapsentajuisesti. Lämpimästi ja hauskasti kirjoitetun dialogin, arkisten tapahtumien ja taidokkaan kuvituksen välityksellä lukija pääsee kurkistamaan..
Hinta: 9.50 €
essin_ja_aatun_juhlavuosi_kaija_maatta.jpg&width=280&height=500

Määttä, Kaija; Ronkainen, Kaisa - Essin ja Aatun juhlavuosi

Kirja tutustuttaa kodin juhliin koko vuoden ajalta. Yhtenäisen tarinan juoni ja henkilöt läpi koko kirjat keskittyvät lyhyen luvun verran aina yhteen juhlapäivään. Kirja välittää luontevasti lapsen lailla juhlapäivien kristillistä sanomaa. Tekstitys on selkeää, joten kirja sopii hyvin myös juuri lukemaan..
Hinta: 21.00 €
onnenpyora_timo_parvela.jpg&width=280&height=500

Parvela, Timo - Onnenpyörä

Onnenpyörästä kaikki alkaa. Päävoittoa ei tule, mutta voitettu limsapullo saa tärkeän tehtävän. Pienen unni Kattilan lähettämä pulloposti on lyhyydessään liikuttava. Kutsussaan unni sekä etsii onnea että haluaa ilahduttaa ystäväänsä. Pullopostin vaiheita on pakko jännittää henkeä pidätellen: huomaavatko..
Hinta: 23.80 €29.00 €
anakin.jpg&width=280&height=500

Peretti, Frank E. - Anakin haudat

Kun Jay ja Lila Cooper astuvat Anakin hautakammioihin arkeologi-isänsä kanssa, he toivovat löytävänsä työtoverinsa, joka on kadonnut salaperäisesti. Mutta he törmäävätkin pelottavaan uskontoon ja uusiin mysteereihin, jotka pian saattavat heidät kaikki suureen vaaraan.
Kuka tai mikä on pelottava Harada?..
Hinta: 10.00 €
loukussa.jpg&width=280&height=500

Peretti, Frank E. - Loukussa meren pohjassa

Lila haluaa välttämättä matkustaa tätinsä luokse Japanista, missä hänen isänsä on vierailevana luennoitsijana. Mistäpä hän arvaisi, että matkalla Yhdysvaltoihin lentokone kaapataan! Nyt hän on satimessa lukitussa, huippusalaisessa kapselissa. Ja kapseli makaa meren pohjassa...
Lilan isä, hänen veljensä..
Hinta: 10.00 €
pakovesi.jpg&width=280&height=500

Peretti, Frank E. - Pako vesimiehen saarelta

Cooperit lähtevät selvittämään Tyynessämeressä olevan kummallisen saaren salaisuutta. He jäljittävät kadonnutta lähetystyöntekijää.
Pian Jake-isä sekä lapset Jay ja Lila tajuavat, että jokin pelottava voima näyttää pitävän saaren asukkaita vallassaan. Lumoavan kaunis saari ei olekaan rauhan ja rakkauden..
Hinta: 10.00 €