Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Runokirjat

Tuotteita yhteensä 5 kpl
makin_makiikkaa.jpg&width=280&height=500

Makin makiikkaa - Petra Heikkilä

Maki on pieni apina, joka näkee ihmeitä arjessakin. Maki toimii arjen taikamaailman oppaana ja runomuotoisen tekstin kertojaäänenä. Makin makiikkaa on kuvittelukirja - kirjassa kuvitellaan esineille uusia käyttötarkoituksia, leikitään kuvilla ja sanoilla ja kannustetaan lukijaa omiin oivalluksiin. Mitä..
Hinta: 9.00 €
pastapolkka.jpg&width=280&height=500

Pastapolkka ja mangotango; ruokaloruja - Tittamari Marttinen, Virpi Penna

Tähän kirjaan on katettu niin alkuruoat, mehevät pääruoat kuin herkulliset jälkiruoatkin, hiukopaloja unohtamatta. Tarjolla on perinteisiä kotiruokia mutta myös sushia ja sashimia, sekä päälle nokare wasabia.  Mahansa saavat täyteen Pikkelsi-Elsi, Nuudelipuudeli ja koko salmiakkisakki. Ruokahalu kasvaa..
Hinta: 25.00 €
jattijuhla_jouluenkelin_tarinat_pia_perkio_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Perkiö, Pia ja Polkutie, Anita - Jättijuhla, jouluenkelin tarinat

Joka joulu enkeli kertoo uudestaan: Seimeltä jo valo loistaa maailmaan! Kuusi jouluista tarinaa lapsille ja lapsenmielisille jotta muistaisimme, kenen syntymäpäivää jouluna vietetään. Hyväntuulinen kuvitus Anita Polkutie.
63 sivua, sidottu, kovakantinen, ilmestynyt 2015..
Hinta: 19.00 €
satulaan.jpg&width=280&height=500

Ruotanen Atu, Nygård Marjo - Satulaan

Oliko pellossa dinosaurus? Millainen on linnunsiemen - ja entäs älyvaatteet? Mitä kaikkea aivoihin mahtuukaan? Humoristinen ja taidokas runokokoelma sopii ääneen luettavaksi ja tukee lapsen omaa lukuharrastusta. Kekseliäät kuvat innostavat pienetkin lukijat pysymään Viuhumäen vauhtihirmujen, tomeran..
Hinta: 8.00 €
siililapsista.jpg&width=280&height=500

Siililapsista japanilaisittain - Aakko Terttu

Siililapsista japanilaisittain on Terttu Aakon kirjoittama ja nuoren Esko Heikkilän upeasti kuvittama haitarikirja. Se kuvaa herkästi japanilaistyylisin ruonoin pikku siilien elämää. Kirja avautuu haitariksi ja kehystettynä siitä tulee upea taulu lastenhuoneeseen.
Hinta: 2.50 €