Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hansson, Carola - Andrei

On vuosi 1904. Kreivi Andrei Tolstoi on matkalla junalla kohti Mantsuriaan. Meneillään on Venäjän ja Japanin välinen sota, johon Andrei vapaaehtoisena osallistuu, vastoin isänsä tahtoa.

Hanssonin romaanissa käydään läpi Andrein elämää yhtä lailla niin tapahtumien kuin muistojen, kuvitelmien ja kirjallisten viitteidenkin kautta. Tuntuu siltä, ettei Andrei onnistu koskaan toimimaan oikein. Hän paljastuu levottomaksi sieluksi, joka sortuu usein juhlinnan ja uhkapelin syövereihin. Andrei on huikentelevainen toimissaan, kuuluisan kirjailija-isänsä vastakohta ja moninkertainen avionrikkoja. Hänen elämäänsä leimaa epätoivoinen rimpuilu isän varjosta valoon, varjosta, joka tuntuu seuraavan häntä kaikkialle.

Carola Hanssonin Andrei on vahva ja koskettava kuvaus paitsi Andrein ja Tolstoin perheen elämästä, myös katoavasta ja tuhoon tuomitusta yläluokkaisesta elämäntavasta.

Andrei oli Hanssonin (s.1942) läpimurtoromaani Ruotsissa syksyllä -94, jolloin teos kilvoitteli mm. arvostetusta August-palkinnosta.
(takakansiteksti)
Pehmeäkantinen, todella hyväkuntoinen, ei merkintöjä, ehjä,
372 sivua, painosvuosi 1996
Loppumassa - Vain yksi tuote on enää jäljellä.
Hinta:5.00 €