Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

DigiRaamattu 2016 Pro -paketti USB (sis. IRT+Novum+Palva)Saat DigiRaamatun DVD-levyn (asennetaan tietokoneelle) lisäksi 16 Gt kultaisen avaimen muotoisen USB-muistitikun, jota voit käyttää suoraan ilman asennuksia. Toimii Windowsin lisäksi Mac/Linux koneissa, Windows miniläppäreissä sekä myös niissä työkoneissa joihin käyttäjällä ei ole asennusoikeuksia. Muistitikulla on myös reilusti tilaa omille tiedostoillesi. HUOM! USB-tikku kuuluu dvd:n kanssa samaan lisenssiin, eikä sitä saa lahjoittaa eteenpäin. 

DigiRaamattu 2016 Pro -paketti soveltuu ammattilaisille, opiskelijoille, satunnaisemmalle Raamatun lukijalle tai tutkijalle sekä vaikka yleissivistykseksi. Se on omiaan opastamaan niin Raamatun syvällistä tutkijaa kuin satunnaista selaajaa. Sisältää seuraavat tuotteet: 

DigiRaamattu sisältää yli 100 teosta: raamatunkäännöksiä (mm. suomalaisia, pohjoismaisia, englannin- kielisiä ja alkukielisiä), kommentaareja, kirkkohistoriaa, hartauskirjallisuutta, opetusta, raamatunlukuoppaita ja Kronologisia Raamattuja (eli aikajärjestyksessä eteneviä) selityksineen. Ohjelman avulla voit vertailla eri käännöksiä kätevästi, kopioida tekstiä edistyneillä kopiointityökaluilla ja etsiä tehokkailla hakutoiminnoilla haluamiasi raamatunpaikkoja. Lisäksi voit kuunnella raamatuntekstejä puhuttuna pakettiin kuuluvalla MikroPuhe-puhesynteesillä. DigiRaamattu on suomenkielinen raamattuohjelma, joka ymmärtää muista ja muunkielisistä raamattuohjelmista poiketen myös ääkköset ja suomenkielen sijamuodot. Nyt mukana myös Kronologisen Raamatun VT:n selitysteos. 

DigiTietosanasto on professori Heikki Palvan kirjoittama teos, joka valottaa vaikeiden sanojen ja vieraiden nimien mysteerejä. Teos sisältää yli 1100 Raamatun keskeisintä termiä selityksineen ja vapaan sanahaun. 

DigiRaamattu 3D on huikea virtuaalimatka Raamattuun. Liiku ja tutki ilmestysmajaa, Salomon temppeliä, Jerusalemin toista temppeliä tai kävele raamatunaikaisessa Jerusalemissa. Mukana mm. Liitonarkki, menora, näkyleipäpöydät, suitsutusalttari, uhrialttarit ja pesualtaat. 

DigiNovum avaa Raamatun alkukielistä maailmaa nykyajan välineillä. Se sisältää UT:n kreikka-suomi interlineaarisen käännöksen, kreikka-suomi sanakirjan, jae jakeelta etenevän kommentaarin ja erityisartikkelit. Se on koottu sadoista tunnetuista selitysteoksista. Erityisartikkelit käsittelevät tausta- ja lisätietoja sekä teologisia aiheita. 

Digi-IRT on Iso Raamatun Tietosanakirjan (IRT) sähköinen versio. Se sisältää artikkeleita, Raamatun hakusanojen selitykset sekä niihin liittyviä havainnollistavia taulukoita, kaavioita ja luetteloita. 

RAAMATTU365.FI -pilvipalvelun avulla voit käyttää tuttuja sovelluksia selaimellasi missä tahansa ja millä laitteella tahansa. Pilvi-palvelumme on osin jopa kehittyneempi kuin perinteinen työpöytäversi- omme. Paketti sisältää 24 kk käyttöoikeuden laajimpaan Kulta-pakettiin. 

RAAMATTU365.FI -mobiilisovellukset on saatavilla sovelluskaupasta ilmaiseksi Androidille ja IOS:lle. Asennuksen jälkeen saat laajemman valikoiman käännöksiä käyttöösi, kun kirjoitat sovellukseen RAAMATTU365.FI -tunnuksesi. 


Laitteistovaatimukset: Windows Vista / 7 / 8 /10, kiintolevytilaa vähintään 100 Mt, ajantasainen internet-selain (käyttö ei vaadi internet-yhteyttä). 

MAC / Linux: 

Osa tuotteista toimii Wine-emulaattorin avulla myös Mac- ja Linux-ympäristössä. Ohjeita asennukseen nettisivuilta http://www.digiraamattu.fi

Saatavana
Hinta:99.00 €