Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Usko, tieto

Kirjoja erilaisista ajankohtaisista puheenaiheista ja aihepiireistä uskon ja tiedon / tieteen valossa.

Tuotteita yhteensä 9 kpl
dawkinsin_jumala.jpg&width=280&height=500

McGrath, Alister - Dawkinsin jumala; geenit, meemit ja elämän tarkoitus -

McGrath haastaa biologi Richard Dawkinsin keskusteluun ateismista, tieteestä ja Jumalasta. Dawkins on kuuluisa biologi, joka on tullut tunnetuksi myös ateismin puolestapuhujana. Itsekin luonnontieteilijän koulutuksen saanut McGrath kumoaa Dawkinsin väitteet uskon ja järjen yhteensopimattomuudesta. Hän..
Hinta: 30.00 €
taivaallisia_vieraita_esko_miettinen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Miettinen, Esko - Taivaallisia vieraita: kristillinen enkeliperinne Suomessa

Enkelit, nuo salaperäiset seuralaisemme ja suojelijamme, ovat osa kristillistä perinnettä. Enkeleitä tapaa kirjallisuudessa ja heitä esiintyy taiteessa. Ja kukapa ei muistaisi ihanaa enkeliä, joka turvaa maan korvessa kulkevan askeleet. Kauniiseen lahjakirja-asuun puettu Taivaallisia vieraita johdattaa..
Hinta: 27.20 €
avoimuuskoe.jpg&width=280&height=500

Puolimatka Tapio - Tiedekeskustelun avoimuuskoe

Mitä tapahtuu, kun tunnettu teisti esittelee ateistifilosofin kriittisiä näkemyksiä valtakunnan suurimmassa lehdessä? Ajankohtainen kirja keskustelusta uskon ja tieteen suhteesta. Mielenkiintoisia esimerkkejä ja terävää argumentointia. Tekijät: Puolimatka Tapio  Painos: 2010 Tuotemuoto: sidottu, kovakantinen..
Hinta: 32.80 €
usko_tiede_ja_evoluutio.jpg&width=280&height=500

Puolimatka, Tapio - Usko, tiede ja evoluutio

Professori Tapio Puolimatka tuo kauan kaivattua uutta näkökulmaa kehitysoppikeskusteluun ja käy käsiksi evoluutioteorian peruslähtökohtiin. Minkälaiselle perustukselle se on rakennettu? Mitkä ovat luonnontieteellisen tutkimuksen lähtökohdat ja ovatko ne vastakkaiset kristilliselle uskolle?  Tapio Puolimatka..
Hinta: 19.90 €
tata_on_kristinusko_lunastus.jpg&width=280&height=500

Tätä on kristinusko: Lunastus - Vesa Ollilainen

Lunastus on arvaamattoman vaikea käsite, joka on kuitenkin keskeinen Uudessa testamentissa. Se myös liitetään olennaisella tavalla Jeesukseen.Sen ymmärtämiseksi, mitä varhaiset kristityt lunastuksesta ajattelivat, on tutustuttava menneeseen maailmaan ja Uuden testamentin ohella myös kirjoituksiin Vanhan..
Hinta: 10.00 €
tata_on_kristinusko_luominen.jpg&width=280&height=500

Tätä on kristinusko: Luominen - Anna Norrback

Vanhan testamentin pohjalta muodostunut luomiskäsitys oli uskon lähtökohta varhaiskristityille. Se merkitsi myös rajaa muihin uskontoihin. Yhtäällä oli Rooman valtionuskonto, toisaalla kreikkalainen filosofia. Mysteeriuskonnoilla oli omat opetuksensa. Mitä tämän kaiken keskellä opettivat kristityt?
142..
Hinta: 10.00 €
tata_on_kristinusko_synti.jpg&width=280&height=500

Tätä on kristinusko: Synti - Pekka Lindqvist

Paradoksi toisensa jälkeen tuntuu ympäröivän tätä sanaa: "Kristuksessa ei ole syntiä" (1. Joh. 3:5), ja kuitenkin hänet "tehdään synniksi" (2 Kor 5:21). Kaikki ovat syyllistyneet syntiin (Room 3:9), mutta kristityillä ei oikeastaan olekaan syntiä (1 Joh 3:9). Jeesus ja apostolit puhuvat aikansa kieltä..
Hinta: 10.00 €
enkeleista.jpg&width=280&height=500

Williams, Jane - Enkeleistä

Monet ovat kiinnostuneita enkeleistä, ja on ihmisiä, jotka kokevat myös kohdanneensa enkelin. Keitä enkelit, nämä mystiset olennot, oikein ovat? Mikä on heidän tehtävänsä? Mitä he merkitsevät meille?
128 sivua, sidottu, kovakantinen, painosvuosi 2007
Hinta: 26.40 €
elamanjakuoleman.jpg&width=280&height=500

Wyatt, John - Elämän ja kuoleman kysymyksiä; inhimillisiä ongelmia kristillisen uskon valossa

Professori John Wyatt tarkastelee kirjassaan elämän vaikeisiin kysymyksiin: aborttiin, eutanasiaan ja vaikeisiin sairuksiin liittyviä ongelmia nykyisen lääketieteellis-eettisen keskustelun valossa.
Wyatt kirjoittaa syvällä kristillisellä vakaumuksella ja suurella inhimillisellä lämmöllä. Hän esittää..
Hinta: 34.50 €