Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rukous- ja hartauskirjat

Tuotteita yhteensä 12 kpl
antturi_arto_syvista_vesista_valoon.jpg&width=280&height=500

Antturi, Arto - Syvistä vesistä valoon

Psalmien kirja on kuin pienoisraamattu. Se kuvaa inhimillistä elämää sen koko rikkaudessa ja raadollisuudessa. Se on täynnä uskoa ja epäilyä, ahdistusta ja luottamusta, avunhuutoa ja kiitosta. Psalmeissa Jumala näyttäytyy niin syntisiä armahtavana Luojana kuin syntiä vihaavana Herrana. Kiinnostus psalmien..
Hinta: 28.95 €
tie_hanen_lasnaoloonsa_john_bevere_lisa_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, John ja Lisa - Tie Hänen läsnäoloonsa. 40 päivän matka lähempään yhteyteen

Tuntuuko sinusta vaikealta antaa anteeksi ja unohtaa?  Vietätkö aikaasi miettien enemmän sitä mitä ihmiset sinusta ajattelevat kuin sitä mitä Jumala sinusta ajattelee?  Murtaudu näiden läpi ja löydä läheisempi suhde Jumalan kanssa.  Aidon rehdillä otteella sekä tuoreilla Raamatullisilla näkökulmilla..
Hinta: 22.00 €
hyvaayotabewes.jpg&width=280&height=500

Bewes, Richard - Hyvää yötä

Kirja on tarkoitettu... kaikille, edustipa ihminen mitä filosofiaa tai kulttuuria tahansa. Kaikkia ihmisiä yhdistävät arjen huolet - isot ja pienet - ja niitä on usein vaikea karistaa mielestään iltaisin, kun pitäisi vajota virkistävään uneen. Tähän "hyvän yön kirjaan" on koottu raamatunkohtia, mietelmiä..
Hinta: 18.00 €
sisainentuli.jpg&width=280&height=500

Koivu, Jari - Sisäinen tuli

Sisäinen tuli on opas rukouksen salattuun maailmaan, jossa Hengen voima liittyy läheisesti Sanan jumalallisiin lupauksiin. Kun luottamus Jumalan Sanaan sulautuu rukouselämäämme, seurauksena on siunausten virta, joka voi varjella meitä päivittäin elämämme iloissa ja suruissa. Raamatun kirjoitukset ovat..
Hinta: 19.75 €
jalokivikokoelma_martti_luther_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Luther, Martti - Jalokivikokoelma

Lutherin päivittäishartauskirja on juhlavuoden kunniaksi jälleen saatavana, uudessa ulkoasussa. Tämä hartaustekstikokoelma julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1908, mutta sen sanoma ei ole vuosikymmenten kuluessa menettänyt arvoaan, niin kuin eivät Lutherin ajatuksetkaan.  Tiiviit hartaudet säihkyvät..
Hinta: 25.90 €
hanonkanssasi.jpg&width=280&height=500

Puhakka, Jouko - Hän on kanssasi; sana kuukauden jokaiselle päivälle

”Kiitos viestistäsi, se rohkaisi minua." Hän on kanssasi on koottu Jouko Puhakan viesteistä ystäville. Monelle ne ovat tuoneet toivoa elämän arjen keskelle. Jouko Puhakan kuukausihartauskirjassa yhdistyvät kauniin koskettavat kuvat sekä Raamatun lohduttavat, rohkaisevat sanat. Valokuvat ovat Sari..
Hinta: 19.75 €
puhu_herra.jpg&width=280&height=500

Russell, A. J. - Puhu Herra

Kahden kuuntelijan hiljaisten hetkien summana muotoutuneet hartaus- ja mietekirjoitelmat ovat maailman eniten levinneitten päivittäistä hengenelämää syventävien tekstien luokassa. Niistä monet suomalaiset kirkonmiehet ovat antaneet erittäin kiitettäviä lausuntoja. Länsi-Suomi esitteli tätä tekstimaailmaa..
Hinta: 17.00 €
maailmajumalanruumis.jpg&width=280&height=500

Sipiläinen, Ilkka - Maailma on Jumalan ruumis

Uudentyyppinen rukouskirjan tekstit nousevat ihmisen yhteydestä luomakuntaan. Jumala, Luoja on läsnä luomassaan maailmassa, vaikka toisaalta hän säilyttää oman äärettömyytensä, tuonpuoleisuutensa. Maailmasta voidaan jopa sanoa, että se on Jumalan ruumis. Ruumiinsa kautta Jumala voi lähestyä ja puhutella..
Hinta: 23.30 €
psalmienSiivin.jpg&width=280&height=500

Talvitie, Tiina (toimittanut) - Psalmien siivin, sanoja sanattomalle

Sanoja sanattomalle. Anna psalmien kantaa rukoustasi. Jo ensimmäiset kristityt ovat rukoilleet psalmien sanoin. Sivuille on koottu 28 psalmia, jotka liittyvät hiljaisuuden viikkoon.
59 sivua, kovakantinen,
painettu v. 2004
Hinta: 8.00 €
rinkankantajan_rukouskirja_timo_uotila_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Uotila, Timo - Rinkankantajan rukouskirja

Vaelluksella erämaassa tai retkellä luonnossa on helppo olla hiljaa, pohdiskella ja rukoilla. "Rinkankantajan rukouskirja" tarjoaa virikkeitä hiljentymiseen. Jokaisella sivulla on raamatunteksti, mietiskelyä sen äärellä ja rukous. Kirja sopii vaeltajan rinkkaan tai partiolaisen reppuun mutta erinomaisesti..
Hinta: 19.00 €
joka_paiva_huolta_vailla_juha_vahasarja_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Vähäsarja, Juha - Joka päivä huolta vailla

Kristitty matkaa huolta vailla kaikkine huolineen. Hän löytää rauhan keskellä rauhattomuutta. Jumala ei lupaa omilleen murheettomuutta, vaan läsnäolonsa siunauksen.  Kauneimmat ylistyslaulut lauletaan kyynelsilmin, mollissa, suoraan sydämestä. Kristitty on kaikesta vapaa, huolta vailla, jokaisessa elämänvaiheessaan..
Hinta: 28.00 €
nakynyt.jpg&width=280&height=500

Wilkerson, David - Näky, nyt

Näky nyt on edelleen ajankohtainen! Maanjäristyksiä ja nälkää... Hillitön inflaatio ja talouselämän järkkyminen... Avioerojen määrän lisääntymistä... Rehottavaa pornografiaa ja mieltymystä huumeisiin... Väkivaltaa, vihaa, pelkoa... David Wilkersonin Näky nyt raottaa tulevaisuuttamme. Tarkistettu ja laajennettu..
Hinta: 13.50 €