Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rukous- ja hartauskirjat

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 38 kpl
antturi_arto_syvista_vesista_valoon.jpg&width=280&height=500

Antturi, Arto - Syvistä vesistä valoon

Psalmien kirja on kuin pienoisraamattu. Se kuvaa inhimillistä elämää sen koko rikkaudessa ja raadollisuudessa. Se on täynnä uskoa ja epäilyä, ahdistusta ja luottamusta, avunhuutoa ja kiitosta. Psalmeissa Jumala näyttäytyy niin syntisiä armahtavana Luojana kuin syntiä vihaavana Herrana. Kiinnostus psalmien..
Hinta: 28.95 €
tie_hanen_lasnaoloonsa_john_bevere_lisa_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, John ja Lisa - Tie Hänen läsnäoloonsa. 40 päivän matka lähempään yhteyteen

Tuntuuko sinusta vaikealta antaa anteeksi ja unohtaa?  Vietätkö aikaasi miettien enemmän sitä mitä ihmiset sinusta ajattelevat kuin sitä mitä Jumala sinusta ajattelee?  Murtaudu näiden läpi ja löydä läheisempi suhde Jumalan kanssa.  Aidon rehdillä otteella sekä tuoreilla Raamatullisilla näkökulmilla..
Hinta: 22.00 €
hyvaayotabewes.jpg&width=280&height=500

Bewes, Richard - Hyvää yötä

Kirja on tarkoitettu... kaikille, edustipa ihminen mitä filosofiaa tai kulttuuria tahansa. Kaikkia ihmisiä yhdistävät arjen huolet - isot ja pienet - ja niitä on usein vaikea karistaa mielestään iltaisin, kun pitäisi vajota virkistävään uneen. Tähän "hyvän yön kirjaan" on koottu raamatunkohtia, mietelmiä..
Hinta: 18.00 €
hiljaisia_hetkia_jeesuksen_maassa_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hiljaisia hetkiä Jeesuksen maassa - Rabbi Yechiel Eckstein & Tri Tremper Longman III

52 viikkoa juutalaisen rabbin johdolla. Opi tänä vuonna tuntemaan Raamatun Jumala paremmin juutalaisen rabbin ja kristityn teologin yhteisten oivallusten kautta. HUOM! Kirja ilmestyy viikolla 6-7
420 sivua, kovakantinen, painosvuosi 2017..
Hinta: 32.00 €
Taivaan_isan_tytto_Evelyn_Hynynen_kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Hynynen, Evelyn - Taivaan Isän tyttö

Olemme saaneet syntymäoikeutena taivaallisen Isämme tahdosta ainutlaatuisuuden ja arvon juuri sellaisina kuin olemme. Siksi meille kuuluvat kaikki ne lupaukset, jotka Raamatussa on annettu Isän lapsille. Kirjassa on lyhyt teksti ja rukous vuoden jokaiseksi päiväksi. Kirjoittaja kuvaa omia kokemuksiaan..
Hinta: 15.00 €
taivaantaydelta.jpg&width=280&height=500

Kaila, Katja - Taivaan täydeltä sormenjälkiä; Äidin rukouskirja

Ihmeellisiä ovat sinun tekosi, minä tiedän sen. (Ps. 139:14)
Jokainen äiti saa olla ainutlaatuisella tavalla mukana Jumalan luomistyössä, kun hän odottaa, synnyttää ja kasvattaa omia lapsiaan. Äitinä kokee helposti riittämättömyyttä, ja siksi rukous on kautta aikojen ollut äitien vahva tuki ja turva..
Hinta: 26.30 €
Kanssasi_tanaan_kansan_raamattuseura_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Kanssasi tänään

Kanssasi tänään. Nämä kaksi pientä sanaa ovat valtava lupaus. Raamattu kertoo yhä uudelleen, miten Jumala tahtoo olla mukana ihmisen elämässä — myös meidän elämässämme. Hän tarjoaa jokaiseen päivään uskollisesti rakkauttaan ja johdatustaan..
Kanssasi tänään -kirjan 79 kirjoittajaa jakavat kanssasi..
Hinta: 25.00 €
sisainentuli.jpg&width=280&height=500

Koivu, Jari - Sisäinen tuli

Sisäinen tuli on opas rukouksen salattuun maailmaan, jossa Hengen voima liittyy läheisesti Sanan jumalallisiin lupauksiin. Kun luottamus Jumalan Sanaan sulautuu rukouselämäämme, seurauksena on siunausten virta, joka voi varjella meitä päivittäin elämämme iloissa ja suruissa. Raamatun kirjoitukset ovat..
Hinta: 19.75 €
leipapalasia_ari_korolainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Korolainen, Ari - Leipäpalasia

"Monet tavoittelemistamme asioista voivat olla hyviä tai tarpeellisia, mutta usein maksamme niiden tavoittelusta kovan hinnan. Olemme stressaantuneita ja väsyneitä, otamme paineita, ja elämänilo on valunut meistä." Jokainen meistä tarvitsee evästä elämäänsä jaksaakseen. Tämä kirja antaa ajatuksia, lohtua..
Hinta: 24.00 €
jalokivikokoelma_martti_luther_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Luther, Martti - Jalokivikokoelma

Lutherin päivittäishartauskirja on juhlavuoden kunniaksi jälleen saatavana, uudessa ulkoasussa. Tämä hartaustekstikokoelma julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1908, mutta sen sanoma ei ole vuosikymmenten kuluessa menettänyt arvoaan, niin kuin eivät Lutherin ajatuksetkaan.  Tiiviit hartaudet säihkyvät..
Hinta: 25.90 €
mannaa_jumalan_lapsille_martti_luther_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Luther, Martti - Mannaa Jumalan lapsille

Teos sisältää Lutherin kirjoituksista koottuja mietelmiä vuoden jokaiselle päivälle. Teoksen merkittävyydestä kertoo, että tämä on jo 18. painos.  "Me olemme siis kaikki samanarvoisia Jumalan edessä. Tosin lahjat ovat erilaiset, mutta nekin kaikki ovat häneltä."
384 sivua, kovakantinen..
Hinta: 24.90 €
aamunensimmainen.jpg&width=280&height=500

Muroma Urho - Aamun ensimmäinen

Lyhyt aamuhartaus kuukauden joka päivälle. Tekstit on koottu Herää Valvomaan -lehden varhaisvuosikerroista. Tekstien lomassa Raamattuopiston pastorin Erkki Jokisen luontoaiheisia kuvia.
Hinta: 5.00 €
Iltavartio.jpg&width=280&height=500

Muroma, Urho - Iltavartio

Lyhyt iltahartaus kuukauden jokaiselle päivälle. Kuvituksena Veikko Ruohotien luontoaiheiset kuvat.
48 sivua
painosvuosi 2013
Hinta: 5.00 €
tahtoisinolla.png&width=280&height=500

Norvanto, Jukka - Tahtoisin olla hyödyksi

Tässä on kyse armolahjoista!
Niitä on monenlaisia. On julistuslahjoja, palvelulahjoja, johtamislahjoja. Yhteistä niille kaikille on ainakin kaksi seikkaa: Ensinnäkin niiden on tarkoitus olla hyödyksi toisille, hyödyksi seurakunnalle.Toiseksi Jumala ei pyydä meiltä mitään, mitä hän ei olisi jo antanut..
Hinta: 5.00 €
turvapaikka_jukka_norvanto.jpg&width=280&height=500

Norvanto, Jukka - Turvapaikka

Kristitty saa levätä Jeesuksen valmistamassa pelastuksessa. Toisaalta kristityn elämä on myös taistelua evankeliumin vihollisia vastaan. Jumala ei ole lähettänyt kristittyä tämän maailman keskelle selviytymään mittelöistä oman onnensa nojassa, vaan hän on antanut turvaksemme luotettavan matkaoppaan,..
Hinta: 10.00 €
et_ole_kaukana_pia_perkio_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Perkiö, Pia (toim) - Et ole kaukana

Rukouksia lähetystyössä.
Pia Perkiön toimittama rukouskirja avaa koskettavan ja realistisen näkökulman maailmanlaajuiseen työhön. Kirja sisältää yli seitsemänkymmenen lähetystyöntekijän ja työn tukijan rukouksia keskeltä arkea. Se on rosoinen kuin elämä itse ja kutsuu lukijankinn mukaan rukoilemaan..
Hinta: 7.00 €
Perkiö, Pia (toim) - Et ole kaukana

Perkiö, Pia (toim) - Et ole kaukana

Rukouksia lähetystyössä.
Pia Perkiön toimittama rukouskirja avaa koskettavan ja realistisen näkökulman maailmanlaajuiseen työhön. Kirja sisältää yli seitsemänkymmenen lähetystyöntekijän ja työn tukijan rukouksia keskeltä arkea. Se on rosoinen kuin elämä itse ja kutsuu lukijankinn mukaan rukoilemaan..
Hinta: 7.00 €
hanonkanssasi.jpg&width=280&height=500

Puhakka, Jouko - Hän on kanssasi; sana kuukauden jokaiselle päivälle

”Kiitos viestistäsi, se rohkaisi minua." Hän on kanssasi on koottu Jouko Puhakan viesteistä ystäville. Monelle ne ovat tuoneet toivoa elämän arjen keskelle. Jouko Puhakan kuukausihartauskirjassa yhdistyvät kauniin koskettavat kuvat sekä Raamatun lohduttavat, rohkaisevat sanat. Valokuvat ovat Sari..
Hinta: 19.75 €
Tunnussana_2020_kansi.jpg&width=280&height=500

Päivän Tunnussana 2020, iso kartonkikantinen

Päivän Tunnussana on vuosittain ilmestyvä pieni kirja, jossa on vuoden jokaiselle päivälle kaksi raamatunlausetta, päivän tunnussana ja opetussana sekä raamatunlukuohjelma. Suomeksi sitä on julkaistu vuodesta 1905 alkaen eli yli 100 vuotta.
Iso Päivän Tunnussana 2020 on kooltaan 11x16cm, nyt samanlaisella..
Hinta: 7.50 €
ikuisuutesipisara.jpg&width=280&height=500

Raittila Anna-Maija - Ikuisuutesi pisara

Anna-Maija Raittilan rukouksissa soivat ilo ja ihmetys, kaipuu ja kauneus. Hänen tekstinsä sopivat sekä henkilökohtaisen hartauselämän tueksi että yhteisiin hetkiin. Uuteen kokoelmaan on koottu yli 30 Raittilan kauneimpia ja puhuttelevimpia rukouksia hänen aiemmin ilmestyneistä teoksistaan. Kirjassa..
Hinta: 12.90 €
12