Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rukous- ja hartauskirjat

Sivu 1 / 3   Tuotteita yhteensä 50 kpl
paivahartauskirja_1_ja_2_Hilja_aaltonen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Aaltonen, Hilja - Päivähartauskirja 1+2

"Kuuntele elämän ääniä. Kuuntele iäisyysääniä.  Kuuntele tätä lahjomatonta puhetta.  Anna sen tunkeutua vauhtikeskukseen asti.  Matkantekosi tasaantuu. Huomaat, että jokainen askel on lahja.  Seuraava on jo salattu.  Anna sydämellesi paljon hiljaisuutta."  Kokeneen sielunhoitajan ja ymmärtävän lähimmäisen..
Hinta: 28.00 €
Herraopetameita_rukoilemaan.jpg&width=280&height=500

Asikainen, Martti (toimittanut) - Herra, opeta meitä rukoilemaan

Oman aikamme ja Uuden testamentin syntyajan seurakuntien välillä on pitkä ajallinen etäisyys. Minkälaisen elämän keskellä meille tärkeät hengelliset opetukset ja rukousohjeet syntyivät? Mikä voisi auttaa aikamme etsijää löytämään tien ensimmäisten kristittyjen luo aavistelemaan, minkälaista hengellistä..
Hinta: 8.00 €
tie_hanen_lasnaoloonsa_john_bevere_lisa_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, John ja Lisa - Tie Hänen läsnäoloonsa. 40 päivän matka lähempään yhteyteen

Tuntuuko sinusta vaikealta antaa anteeksi ja unohtaa?  Vietätkö aikaasi miettien enemmän sitä mitä ihmiset sinusta ajattelevat kuin sitä mitä Jumala sinusta ajattelee?  Murtaudu näiden läpi ja löydä läheisempi suhde Jumalan kanssa.  Aidon rehdillä otteella sekä tuoreilla Raamatullisilla näkökulmilla..
Hinta: 22.00 €
hyvaayotabewes.jpg&width=280&height=500

Bewes, Richard - Hyvää yötä

Kirja on tarkoitettu... kaikille, edustipa ihminen mitä filosofiaa tai kulttuuria tahansa. Kaikkia ihmisiä yhdistävät arjen huolet - isot ja pienet - ja niitä on usein vaikea karistaa mielestään iltaisin, kun pitäisi vajota virkistävään uneen. Tähän "hyvän yön kirjaan" on koottu raamatunkohtia, mietelmiä..
Hinta: 18.00 €
rakkauden_kieli_gary_chapman_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Chapman, Gary - Rakkauden kieli - rakkauden sanoja vuoden jokaiselle päivälle

Helposti toteutettavissa. Aloita vuoden pituinen matka, milloin tahansa. Valitse tämän päivän sivu ja aloita. Joka päivä. Sivu kerrallaan. Kirja on suunniteltu kiireistä, aktiivista elämää eläville ihmisille. 
Päivittäisten rutiinien ei tarvitse olla ikäviä. Kirja auttaa sinua positiivisten tapojen..
Hinta: 28.00 €
virtoja_eramaassa.jpg&width=280&height=500

Cowman, Lettie B. - Virtoja erämaassa, päivittäinen hartauskirja

Rakastettu hartauskirja, jossa on lohduttava ja rohkaiseva raamatunkohta vuoden jokaiselle päivälle. Teos on ajaton ja puhutteleva vuodesta toiseen. Se syntyi 1910-luvulla, kun lähetystyöntekijäpariskunta Charles ja Lettie Cowman kokivat elämässään raskaita aikoja. Miehensä kuoltua Lettie B. Cowman kokosi..
Hinta: 23.50 €
hiljaisia_hetkia_jeesuksen_maassa_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hiljaisia hetkiä Jeesuksen maassa - Rabbi Yechiel Eckstein & Tri Tremper Longman III

52 viikkoa juutalaisen rabbin johdolla. Opi tänä vuonna tuntemaan Raamatun Jumala paremmin juutalaisen rabbin ja kristityn teologin yhteisten oivallusten kautta. HUOM! Kirja ilmestyy viikolla 6-7
420 sivua, kovakantinen, painosvuosi 2017..
Hinta: 32.00 €
jeesuksen_nimeen.jpg&width=280&height=500

Hornsby, Sarah - Jeesuksen nimeen

“Että heidän sydämensä… pääsisivät tuntemaan Jumalan salaisuuden, Kristuksen,
jossa kaikki viisauden ja tiedon aarteet ovat kätkettyinä.” (Kol. 2:2-3)
 
Tämä vuosihartauskirja on kokoelma 366 mietelmästä, joista jokainen alkaa rohkealla julistuksella yhdestä Jeesukselle Raamatussa..
Hinta: 16.50 €
Taivaan_isan_tytto_Evelyn_Hynynen_kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Hynynen, Evelyn - Taivaan Isän tyttö

Olemme saaneet syntymäoikeutena taivaallisen Isämme tahdosta ainutlaatuisuuden ja arvon juuri sellaisina kuin olemme. Siksi meille kuuluvat kaikki ne lupaukset, jotka Raamatussa on annettu Isän lapsille. Kirjassa on lyhyt teksti ja rukous vuoden jokaiseksi päiväksi. Kirjoittaja kuvaa omia kokemuksiaan..
Hinta: 15.00 €
mietteit_raamatun_aarella.jpg&width=280&height=500

Jokinen, Vuokko - Mietteitä Raamatun äärellä

Ajatuksia ja lyhyitä tekstejä vuoden jokaiselle päivälle.
"Hän kuulee. Hän näkee. Hän vastaa. Hän tietää sydäntemme syvimmätkin ajatukset ja tunteet. Hän on kääntänyt kasvonsa meihin päin. Hänen koko olemuksensa on täynnä ääretöntä rakkautta." Raamattu synnyttää yhteyden Jumalaan, joka tulee lähelle..
Hinta: 25.00 €
Kanssasi_tanaan_kansan_raamattuseura_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Kanssasi tänään

Kanssasi tänään. Nämä kaksi pientä sanaa ovat valtava lupaus. Raamattu kertoo yhä uudelleen, miten Jumala tahtoo olla mukana ihmisen elämässä — myös meidän elämässämme. Hän tarjoaa jokaiseen päivään uskollisesti rakkauttaan ja johdatustaan..
Kanssasi tänään -kirjan 79 kirjoittajaa jakavat kanssasi..
Hinta: 25.00 €
sisainentuli.jpg&width=280&height=500

Koivu, Jari - Sisäinen tuli

Sisäinen tuli on opas rukouksen salattuun maailmaan, jossa Hengen voima liittyy läheisesti Sanan jumalallisiin lupauksiin. Kun luottamus Jumalan Sanaan sulautuu rukouselämäämme, seurauksena on siunausten virta, joka voi varjella meitä päivittäin elämämme iloissa ja suruissa. Raamatun kirjoitukset ovat..
Hinta: 19.75 €
leipapalasia_ari_korolainen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Korolainen, Ari - Leipäpalasia

"Monet tavoittelemistamme asioista voivat olla hyviä tai tarpeellisia, mutta usein maksamme niiden tavoittelusta kovan hinnan. Olemme stressaantuneita ja väsyneitä, otamme paineita, ja elämänilo on valunut meistä." Jokainen meistä tarvitsee evästä elämäänsä jaksaakseen. Tämä kirja antaa ajatuksia, lohtua..
Hinta: 24.00 €
kotien_rukouskirja.jpg&width=280&height=500

Kotien rukouskirja 2015

Kotien rukouskirja. Uudistettu painos 2015. Kirja sinulle ja kodillesi. Se on mukana elämän käännekohdissa ja rohkaisee juttelemaan Jumalan kanssa.
Hinta: 19.90 €
hengellinen_aarreaitta_martti_luther_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Luther, Martti - Hengellinen aarreaitta

Jumalan sana sytyttää meissä polttavan janon ja sammuttamattoman nälän muitten pelastusten perään, niin ettemme voi levollisesti tyytyä, vaikka tuhansittain ihmisiä joutuu uskoon. Senkaltainen jano taistelee eikä lepää, vaan pakottaa meitä Daavidin kanssa sanomaan: Minä uskon, sen tähden puhun. Joka..
Hinta: 49.90 €
hengellinen_virvoittaja_kirjakauppa_biblia_martti_luther.jpg&width=280&height=500

Luther, Martti - Hengellinen virvoittaja

Lutherin kysytty ja kaivattu klassikko ilmestyy nyt, pitkän tauon jälkeen, uudelleen toimitettuna ja päivitettynä uuden Raamatun käännöksen mukaiseksi. Hengellinen virvoittaja on nimensä mukaisesti täynnä elävöittävää ja vielä tänäkin päivänä raikasta ajattelua; Lutherin lujaa, selkeää ja rakentavaa..
Hinta: 49.90 €
jalokivikokoelma_martti_luther_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Luther, Martti - Jalokivikokoelma

Lutherin päivittäishartauskirja on juhlavuoden kunniaksi jälleen saatavana, uudessa ulkoasussa. Tämä hartaustekstikokoelma julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1908, mutta sen sanoma ei ole vuosikymmenten kuluessa menettänyt arvoaan, niin kuin eivät Lutherin ajatuksetkaan.  Tiiviit hartaudet säihkyvät..
Hinta: 25.90 €
mannaa_jumalan_lapsille_martti_luther_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Luther, Martti - Mannaa Jumalan lapsille

Teos sisältää Lutherin kirjoituksista koottuja mietelmiä vuoden jokaiselle päivälle. Teoksen merkittävyydestä kertoo, että tämä on jo 18. painos.  "Me olemme siis kaikki samanarvoisia Jumalan edessä. Tosin lahjat ovat erilaiset, mutta nekin kaikki ovat häneltä."
384 sivua, kovakantinen..
Hinta: 24.90 €
aamunensimmainen.jpg&width=280&height=500

Muroma Urho - Aamun ensimmäinen

Lyhyt aamuhartaus kuukauden joka päivälle. Tekstit on koottu Herää Valvomaan -lehden varhaisvuosikerroista. Tekstien lomassa Raamattuopiston pastorin Erkki Jokisen luontoaiheisia kuvia.
Hinta: 5.00 €
Iltavartio.jpg&width=280&height=500

Muroma, Urho - Iltavartio

Lyhyt iltahartaus kuukauden jokaiselle päivälle. Kuvituksena Veikko Ruohotien luontoaiheiset kuvat.
48 sivua
painosvuosi 2013
Hinta: 5.00 €
123