Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Rukous- ja hartauskirjat

Sivu 1 / 2   Tuotteita yhteensä 21 kpl
antturi_arto_syvista_vesista_valoon.jpg&width=280&height=500

Antturi, Arto - Syvistä vesistä valoon

Psalmien kirja on kuin pienoisraamattu. Se kuvaa inhimillistä elämää sen koko rikkaudessa ja raadollisuudessa. Se on täynnä uskoa ja epäilyä, ahdistusta ja luottamusta, avunhuutoa ja kiitosta. Psalmeissa Jumala näyttäytyy niin syntisiä armahtavana Luojana kuin syntiä vihaavana Herrana. Kiinnostus psalmien..
Hinta: 28.95 €
tie_hanen_lasnaoloonsa_john_bevere_lisa_bevere_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Bevere, John ja Lisa - Tie Hänen läsnäoloonsa. 40 päivän matka lähempään yhteyteen

Tuntuuko sinusta vaikealta antaa anteeksi ja unohtaa?  Vietätkö aikaasi miettien enemmän sitä mitä ihmiset sinusta ajattelevat kuin sitä mitä Jumala sinusta ajattelee?  Murtaudu näiden läpi ja löydä läheisempi suhde Jumalan kanssa.  Aidon rehdillä otteella sekä tuoreilla Raamatullisilla näkökulmilla..
Hinta: 22.00 €
hyvaayotabewes.jpg&width=280&height=500

Bewes, Richard - Hyvää yötä

Kirja on tarkoitettu... kaikille, edustipa ihminen mitä filosofiaa tai kulttuuria tahansa. Kaikkia ihmisiä yhdistävät arjen huolet - isot ja pienet - ja niitä on usein vaikea karistaa mielestään iltaisin, kun pitäisi vajota virkistävään uneen. Tähän "hyvän yön kirjaan" on koottu raamatunkohtia, mietelmiä..
Hinta: 18.00 €
Taivaan_isan_tytto_Evelyn_Hynynen_kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Hynynen, Evelyn - Taivaan Isän tyttö

Olemme saaneet syntymäoikeutena taivaallisen Isämme tahdosta ainutlaatuisuuden ja arvon juuri sellaisina kuin olemme. Siksi meille kuuluvat kaikki ne lupaukset, jotka Raamatussa on annettu Isän lapsille. Kirjassa on lyhyt teksti ja rukous vuoden jokaiseksi päiväksi. Kirjoittaja kuvaa omia kokemuksiaan..
Hinta: 15.00 €
sisainentuli.jpg&width=280&height=500

Koivu, Jari - Sisäinen tuli

Sisäinen tuli on opas rukouksen salattuun maailmaan, jossa Hengen voima liittyy läheisesti Sanan jumalallisiin lupauksiin. Kun luottamus Jumalan Sanaan sulautuu rukouselämäämme, seurauksena on siunausten virta, joka voi varjella meitä päivittäin elämämme iloissa ja suruissa. Raamatun kirjoitukset ovat..
Hinta: 19.75 €
mannaa_jumalan_lapsille_martti_luther_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Luther, Martti - Mannaa Jumalan lapsille

Teos sisältää Lutherin kirjoituksista koottuja mietelmiä vuoden jokaiselle päivälle. Teoksen merkittävyydestä kertoo, että tämä on jo 18. painos.  "Me olemme siis kaikki samanarvoisia Jumalan edessä. Tosin lahjat ovat erilaiset, mutta nekin kaikki ovat häneltä."
384 sivua, kovakantinen..
Hinta: 24.90 €
leipaajasuolaa.jpg&width=280&height=500

Nousiainen, Tapio - Leipää ja suolaa

Tapio Nousiainen, lakitieteen tohtori ja teologian kandidaatti, kirjoitti uudenlaisen "Psalmien kirjan".
Leipää ja suolaa -teoksesta näkyy syvältä koettu elämä ja lakimiehen laaja ihmistuntemus.
Tapio Nousiaisen sanat tulevat kohti, mutta eivät muserra. Hän ymmärtää ja kirjoittaa ihmisen tasolta.
..
Hinta: 6.95 €15.00 €
hanonkanssasi.jpg&width=280&height=500

Puhakka, Jouko - Hän on kanssasi; sana kuukauden jokaiselle päivälle

”Kiitos viestistäsi, se rohkaisi minua." Hän on kanssasi on koottu Jouko Puhakan viesteistä ystäville. Monelle ne ovat tuoneet toivoa elämän arjen keskelle. Jouko Puhakan kuukausihartauskirjassa yhdistyvät kauniin koskettavat kuvat sekä Raamatun lohduttavat, rohkaisevat sanat. Valokuvat ovat Sari..
Hinta: 19.75 €
Paivan_tunnussana_2022_kansikuva.jpg&width=280&height=500

Päivän Tunnussana 2022, iso kartonkikantinen

Päivän Tunnussana on vuosittain ilmestyvä pieni kirja, jossa on vuoden jokaiselle päivälle kaksi raamatunlausetta, päivän tunnussana ja opetussana sekä raamatunlukuohjelma. Suomeksi sitä on julkaistu vuodesta 1905 alkaen eli yli 100 vuotta.
Iso Päivän Tunnussana 2022 on kooltaan 11x16cm, samanlaisella..
Hinta: 7.50 €
Paivan_tunnussana_2022_kansikuva.jpg&width=280&height=500

Päivän Tunnussana 2022, pieni kartonkikantinen

Päivän Tunnussana on vuosittain ilmestyvä pieni kirja, jossa on vuoden jokaiselle päivälle kaksi raamatunlausetta, päivän tunnussana ja opetussana sekä raamatunlukuohjelma. Suomeksi sitä on julkaistu vuodesta 1905 alkaen eli yli 100 vuotta.
Pieni Päivän Tunnussana 2022 on kooltaan 8x12cm, samanlaisella..
Hinta: 6.50 €
ikuisuutesipisara.jpg&width=280&height=500

Raittila Anna-Maija - Ikuisuutesi pisara

Anna-Maija Raittilan rukouksissa soivat ilo ja ihmetys, kaipuu ja kauneus. Hänen tekstinsä sopivat sekä henkilökohtaisen hartauselämän tueksi että yhteisiin hetkiin. Uuteen kokoelmaan on koottu yli 30 Raittilan kauneimpia ja puhuttelevimpia rukouksia hänen aiemmin ilmestyneistä teoksistaan. Kirjassa..
Hinta: 12.90 €
puhu_herra.jpg&width=280&height=500

Russell, A. J. - Puhu Herra

Kahden kuuntelijan hiljaisten hetkien summana muotoutuneet hartaus- ja mietekirjoitelmat ovat maailman eniten levinneitten päivittäistä hengenelämää syventävien tekstien luokassa. Niistä monet suomalaiset kirkonmiehet ovat antaneet erittäin kiitettäviä lausuntoja. Länsi-Suomi esitteli tätä tekstimaailmaa..
Hinta: 17.00 €
maailmajumalanruumis.jpg&width=280&height=500

Sipiläinen, Ilkka - Maailma on Jumalan ruumis

Uudentyyppinen rukouskirjan tekstit nousevat ihmisen yhteydestä luomakuntaan. Jumala, Luoja on läsnä luomassaan maailmassa, vaikka toisaalta hän säilyttää oman äärettömyytensä, tuonpuoleisuutensa. Maailmasta voidaan jopa sanoa, että se on Jumalan ruumis. Ruumiinsa kautta Jumala voi lähestyä ja puhutella..
Hinta: 23.30 €
psalmienSiivin.jpg&width=280&height=500

Talvitie, Tiina (toimittanut) - Psalmien siivin, sanoja sanattomalle

Sanoja sanattomalle. Anna psalmien kantaa rukoustasi. Jo ensimmäiset kristityt ovat rukoilleet psalmien sanoin. Sivuille on koottu 28 psalmia, jotka liittyvät hiljaisuuden viikkoon.
59 sivua, kovakantinen,
painettu v. 2004
Hinta: 8.00 €
yhta_kristuksen_kanssa.jpg&width=280&height=500

Taylor, Hudson - Yhtä Kristuksen kanssa

Ilo syntyy Jumalan läheisyydestä  Hudson Taylor käyttää kaikkein ihaninta Raamatun allegoriaa avatakseen seurakunnan ja Kristuksen välisen suhteen merkitystä. Tässä on avain tietoon, jota tarvitset vaeltaaksesi läheisessä suhteessa Jeesuksen kanssa.  Kirjoittaja osoittaa myös:  -Mitä Kristuksen seuraaminen..
Hinta: 5.00 €15.00 €
rinkankantajan_rukouskirja_timo_uotila_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Uotila, Timo - Rinkankantajan rukouskirja

Vaelluksella erämaassa tai retkellä luonnossa on helppo olla hiljaa, pohdiskella ja rukoilla. "Rinkankantajan rukouskirja" tarjoaa virikkeitä hiljentymiseen. Jokaisella sivulla on raamatunteksti, mietiskelyä sen äärellä ja rukous. Kirja sopii vaeltajan rinkkaan tai partiolaisen reppuun mutta erinomaisesti..
Hinta: 19.00 €
joka_paiva_huolta_vailla_juha_vahasarja_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Vähäsarja, Juha - Joka päivä huolta vailla

Kristitty matkaa huolta vailla kaikkine huolineen. Hän löytää rauhan keskellä rauhattomuutta. Jumala ei lupaa omilleen murheettomuutta, vaan läsnäolonsa siunauksen.  Kauneimmat ylistyslaulut lauletaan kyynelsilmin, mollissa, suoraan sydämestä. Kristitty on kaikesta vapaa, huolta vailla, jokaisessa elämänvaiheessaan..
Hinta: 28.00 €
lupauskantaa.jpg&width=280&height=500

Vähäsarja, Juha - Joka päivä lupaus kantaa

Vähäsarjan päivittäishartauskirja tahtoo rohkaista lukijaansa luottamaan Jumalan lupauksiin ja armoon, joka on totta niissäkin tilanteissa, jolloin tulevaisuudenusko alkaa horjua. Joka päivä lupaus kantaa on jo kolmas teos suosion saaneessa päivittäishartauskirjasarjassa. Painos: 2. p. 2010 Tuotemuoto:..
Hinta: 25.00 €
vapaa_vahasarja_juha_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Vähäsarja, Juha - Vapaa

Vapaudella on monet kasvot. Hauraat ja iloiset, lempeät ja kipeät, kysyvät ja peittelevät. Kristuksen kasvot ovat haavoitetut kasvot. Hänen kätensä ovat haavoitetut kädet. Häntä ei tarvitse pelätä eikä paeta. Haavoittuneilla käsillä ei lyödä, niillä siunataan. Ne vapauttavat synnin ja syyllisyyden..
Hinta: 15.00 €
nakynyt.jpg&width=280&height=500

Wilkerson, David - Näky, nyt

Näky nyt on edelleen ajankohtainen! Maanjäristyksiä ja nälkää... Hillitön inflaatio ja talouselämän järkkyminen... Avioerojen määrän lisääntymistä... Rehottavaa pornografiaa ja mieltymystä huumeisiin... Väkivaltaa, vihaa, pelkoa... David Wilkersonin Näky nyt raottaa tulevaisuuttamme. Tarkistettu ja laajennettu..
Hinta: 13.50 €
12