Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Sarlin, Tommi - Isä on kotona; kirjoituksia arjesta ja pyhästä

Mitä miehen päässä alkaa pyöriä, kun hän jää hoitovapaalle? Työasiat painuvat taka-alalle ja vastuu arjesta alkaa: pyykkivuoret, kokkaus ja lasten touhut täyttävät päivät täysimääräisesti. Samalla mies tekee tutkimusmatkaa lastensa elämään, itseensä - parisuhteeseensakin.

Isä on kotona -teos sisältää Tommi Sarlinin pohdintoja arjesta, perheestä ja kotielämästä. Sarlin etsii arkisia valon pilkahduksia ja pohtii elämää ja uskoa. Säännöllisen raamatunluvun myötä Iso kirja tulee läheisemmäksi, ja sen tekstit avautuvat jännittävällä tavalla myös kotimiehen maailmaan. Hän ymmärtää, että jos Jumala on olemassa, hän on läsnä arjen pienissä kuvioissa. Paljon puhuttu hengellinen elämä tarkoittaa juuri sitä elämää, jota parhaillaan eletään.

Isä on kotona rohkaisee löytämään pieniä iloja perhe-elämän rutiinien keskeltä. Kirjan 52 tekstiä tarjoavat luettavaa vuoden jokaiselle viikolle. Monipuoliset, lyhyet tekstit sopivat myös miehen hiljentymishetkiin.

Teologi, koti-isä ja toimittaja Tommi Sarlin työskentelee Kirkko ja Kaupunki -lehdessä toimitussihteerinä. Kirjan tekstejä on julkaistu lehden Taivaan tähden -palstalla. Sarlin on aiemmin toimittanut kirjat Hiljaisuutta etsimässä (2006) ja Uudelleen luettua (2008).

112 sivua

Saatavana
Hinta:25.30 €