Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Jensen, Hanna - Eri nainen - voiko itseään ja elämäänsä muuttaa

Elämäntaito-oppaat lupaavat paljon hyvää ja kaunista. Ajatus oman persoonallisuuden kehittämisestä saa monet varuilleen: "Höpöhöpöjuttuja." "Epäilyttävää touhua." Kenenkään elämä ei tietenkään muutu hetkessä eikä vaivaa näkemättä. Mutta onko oman itsensä muuttamisessa ja kehittämisessä kuitenkin jotain perää? Mahtaako ihminen luonteelleen ylipäätään mitään?

Hanna Jensenin kirja tarkastelee elämänmuutoksen mahdollisuutta kertomalla Meri Saarnilahti-Beckerin elämänmullistuksesta. Saarnilahti-Beckerin esimerkki osoittaa, että persoonallisuuden muuttaminen lähes täysin on todella mahdollista. Entinen Suomen WWF:n pääsihteeri paistatteli 1980- ja 1990-luvuilla julkisuuden valokeilassa menestyvänä naisjohtajana, vaikka samaan aikaan hän oli saanut solmuun avioliittonsa ja suhteensa lapsiin ja työelämässäkin oli vaikeuksia. Hän kärsi psykosomaattisista oireista, kuten kuka tahansa oravanpyörässä kamppaileva. Hänen oli pakko muuttua.

Toinen nainen kertoo kiertelemättä ja kaunistelematta, millainen oli vanha narsistinen ja toisten hurmaamiseen turvautuva Meri, miksi hänen piti muuttaa itsensä, miten hän sen teki ja millaiseksi hänen elämänsä muuttui. Miten oman ajattelunsa muuttaminen ja itsensä kehittäminen onnistuu?

Kirjan ydinkohdat

· Tosielämän todiste siitä, että persoonaansa voi kehittää, jos on valmis uhraamaan aikaa ja vaivaa

· Hurmuri-narsistista tasapainoiseksi ja harmoniseksi

· Elämäntaito-opas ja henkilökuva yhdessä

· Henkilökuva Meri Saarnilahti-Beckeristä, entisestä "julkkiksesta" ja WWF:n pääsihteeristä

206 sivua, kovakantinen

Loppumassa - Vain yksi tuote on enää jäljellä.
Hinta:8.00 €29.50 €