Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Klemettinen, Timo; Korolainen, Tuula - Laulua kuonoon, joulua tassuun (+cd)

Joulu tuntuu jo turkissa ja kutsuvat tuoksut kutittavat kuonoa. Mutta ihan liian aikaisin, sillä kaikki on vielä kesken, joulukukkakin vasta nupullaan. Juhlaa odoteltaessa mäyräkoira pääsee hurjiin joulukadun avajaisiin, ja muut haukkujat viettävät pikkujoulua karaokebaarissa. Pinkki-possu ratkaisee uravalintansa ja pikku poro kerää rohkeutensa pukin aattomatkalle. Mutta lopulta joulu kuitenkin tulee: on joulusaunan, leikkien ja rauhoittumisen aika. 

Joulua kuonoon, joulua tassuun on uusi joululaulukokoelma, jossa on kuitenkin jotain tuttua: Timo Klemettinen on säveltänyt Tuula Korolaisen runoja, jotka ovat aiemmin ilmestyneet Kuono kohti joulua -kirjassa (Lasten Keskus, 2006). Laulujen tunnelmat vaihtelevat liikuttavasta humoristiseen, ja monet laulut voi myös leikkiä. Kirja, joka sopii hyvin mm. päiväkotien, muskareiden ja koulujen käyttöön, sisältää 14 ennen julkaisematonta laulua ja niistä koostuvan tarinan. Laulujen säestys on merkitty helpoin sointumerkein. 

Kirjan mukana on CD-levy, jossa esitetään kaikki kirjan laulut. Ne voidaan harjoitella ja laulaa myös äänitteen säestyksellä.

Kovakantinen, 54 sivua,

ilmestynyt 2016

Saatavana
Hinta:29.50 €