Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Veli Andreas & Janssen, Al - Operaatio Ninive. 39 päivää Joonan kanssa

Mitä tapahtuu, jos emme kuuntele, kun Jumala puhuu meille? Seuraukset voivat olla tuhoisat -miljoonien ihmisten ikuinen kohtalo saattaa olla vaakalaudalla.

Jumala antoi Joonalle elämäntehtävän, ja hänellä on sellainen meillekin. Suostummeko kuuntelemaan? Olemmeko valmiita menemään kuuliaisesti minne tahansa hänen lähettäminään? Vai pakenemmeko sen sijaan Välimerenristeilylle? Valinnoillamme saattaa olla seurauksia, jotka vaikuttavat koko maailman tulevaisuuteen.

Veli Andreas ja Al Janssen kutsuvat meidät 39-päiväiselle matkalle läpi Joonan kirjan. Jokaisen päivän pohdiskelevan tekstin jälkeen on lukijalle kysymyksiä pohdittavaksi ja tilaa kirjoittaa omia mietteitä. Veli Andreas ja Al Janssen tarjoavat haastavia, radikaaleja ratkaisuja aikamme ongelmiin. Tämä kirja herättelee meitä Jumalan kutsulle tässä maailmassa. Mikä on sinun tehtäväsi tässä kokonaisuudessa?

Veli Andreas alkoi viedä Raamattuja rautaesiripun takana oleville kristityille vuonna 1955. Siitä työstä kehittyi Open Doors International -järjestö. Hän on ollut yhtenä kirjoittajana useissa kirjoissa, kuten Sanan salakuljettaja (2017), jota on myyty maailmalla yli kymmenen miljoonaa kappaletta. Hän asuu Hollannissa.

Al Janssen on kirjoittanut yksin tai toisten kanssa yli 25 kirjaa. Hän on myös toiminut Open Doors Internationalin viestintäjohtajana.

112 sivua, nidottu, pehmeäkantinen,
ilmestynyt huhtikuussa 2018

Saatavana
Hinta:15.00 €