Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Wilkinson, Bruce - Jabesin rukous. Siunauksen salaisuus. Valoa elämään -kirjasarja

Omistettu kaikille niille, jotka - - näkevät keitä he nyt ovat ja keitä he eivät koskaan ole oleva ja mitä he voivat tehdä nyt ja mitä he eivät koskaan pysty tekemään...ja silti pyytävät Jumalalta koko maailmaa itselleen.

Haluatko Jumalan siunauksia elämääsi - runsaasti?

Oletko valmis poikkeuksellisiin mittasuhteisiin: pyytämään Jumalalta niitä yltäkylläisiä siunauksia, joita hän haluaisi mielellään antaa sinulle? Liity Bruce Wilkinsonin seuraan. Sinulle selviää, miten melko tuntemattoman Raamatun henkilön merkittävä rukous raivaa esteitä Jumalan antaman arvostuksen, voiman ja varjeluksen tieltä. Huomaat, miten yksi päivittäinen rukous voi auttaa jättämään menneen taaksesi ja elämään Jumalan suunnitelman mukaisesti.

"Tällaisella radikaalilla luottamuksella Jumalan hyviin tarkoituksiin ei ole mitään tekemistä sen nykyisin suosituksi tulleen 'evankeliumin' kanssa, että meidän pitäisi pyytää Jumalalta Cadillacia, kuusinumeroisia tuloja tai muuta aineellista merkkiä siitä, että olemme onnistuneet löytämään hyvän tavan hyötyä yhteydestämme Jumalaan", Wilkinson kirjoittaa.

Tri Bruce H. Wilkinson on kansainvälisen Walk Thru the Bible Ministries -järjestön perustaja ja puheenjohtaja. Järjestön keskeinen tavoite on tuottaa korkeatasoista raamatunopetusta, raamattumateriaalia ja -koulutusta.

93 sivua, sidottu, kovakantinen,
3. painos ilmestynyt helmikuussa 2018

(2.painos v.2007,
1.painos v.2002)

Loppumassa - Vain yksi tuote on enää jäljellä.
Hinta:16.00 €