Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bevere, Lisa - Suuttumus on sallittua, vihoittelu vaarallista

Säilytä intohimoiset tunteesi malttia menettämättä. Konflikteja ei voi välttää, ne on opittava käsittelemään. Mutta entä jos emme pysty siihen? Entä jos viha vie meidät mukanaan ja suistaa meidät raiteilta? Tunteemme ovat voimakkaat ja intohimoiset ja menetämme malttimme. Tai vielä pahempaa, käännämme tuhoisan raivon itseemme, olemme masentuneita ja pelon piinaamia. 

Lisa Bevere ymmärtää. Viha hallitsi häntä vuosia ja verotti raskaasti hänen elämäänsä ja ihmissuhteitaan. Lisa huusi epätoivoisena Jumalan puoleen ja löysi avun. Jos olet tiesi päässä - kaipaat vapautta, mutta olet juuttunut raivon ja vihan myrskynsilmään - Suuttumus on sallittua, vihoittelu vaarallista voi auttaa sinut raitteillesi. Lisa paljastaa, mitä on tämän vahvan tunteen käsittelemisestä oppinut. Hän kertoo, miten 

• oppia sanomaan asiat niin että tulee 
kuulluksi 

• vaihtaa pelkät pahoittelut aitoon 
tunnustamiseen 

• kitkeä saastuttava katkeruuden juuri pois 

• antaa itselleen anteeksi ja vapautua 

Tämä kirja on käytännöllinen opas, joka sisältää kolmen viikon ohjelman auttaakseen sinua siirtymään tuhoisasta vihasta rakentavaan suuttumukseen, ja saamaan takaisin ne terveet, intohimoiset tunteet, jotka Jumala haluaa sinulla olevan. 

Lisa Bevere on bestseller - kirjailija, jonka kirjoista on Suomessa ilmestyneet mm. Oikea naisen mitta : olet enemmän kuin luuletkaan, Naisena olemisen voima : kuinka voit löytää sen? ja Salaisuuksia Jumalan tyttärille : pyhyyteen, vapauteen ja voimaan. Lisa on suosittu puhuja ja vierailee usein radio - ja televisio-ohjelmissa. Hänen miehensä John Bevere on hänkin tunnettu puhuja ja kirjailija.

250 sivua. Pehmeäkantinen.

Saatavana
Hinta:24.00 €