Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kirkon taskukalenteri 2020Taskukokoisessa kalenterissa vuodelle 2020 on viikko selkeästi samalla aukeamalla ja tilaa on varattu myös viikonlopuksi ja pyhäpäiväksi. Kalenteri sisältää pyhäpäivän tiedot ja laajan kirkollisen tietopaketin.
 
Seurakunnan työntekijöiden käyttöön suunnitellut vuosikalenterit ottavat huomioon seurakuntatyön erityistarpeet ja ne on suunniteltu kovaan käyttöön. Mallisto perustuu ympäristöä säästävään vuosipakettikäytäntöön, ja ympäristötekijät on mahdollisuuksien mukaan otettu huomioon myös materiaalinvalinnoissa. Kirkolliset vuosikalenterit ovat tehokkaita apuvälineitä työn ja vapaa-ajan organisointiin. Viikkoaukeamien taitossa on huomioitu seurakuntien viikonlopputyön vaatimukset. Kalenteriin voi luottaa vuoden kaikkina päivinä.
 
Kaikissa kirkonkalentereissa on erityisesti seurakuntatyöhön toimitettu kalenteriosuus, josta löytyvät pyhäpäivän tiedot raamatunteksteineen, tiedot liturgisista väreistä, virsistä ja kynttilöiden määrästä. Jokaisessa mallissa on myös laaja kirkollinen tietopaketti - etu, jota ei muista kalentereista löydy.
 

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Kirkon taskukalenteri 2020 pelkkä vuosipaketti (ilman kansia)19.90 €
Kirkon taskukalenteri 2020 tummanvihreillä pujotuskansilla +kynäpidike29.50 €
Kirkon taskukalenteri 2020 punaisilla pujotuskansilla +kynäpidike29.50 €
Kirkon taskukalenteri 2020 keskisinisillä pujotuskansilla +kynäpidike29.50 €