Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kirkon viikkokalenteri 2022Suosittu A5-kokoinen viikkokalenteri vuodelle 2022, jossa aukeaman oikealla sivulla ovat viikonpäivät tuntijaon mukaisesti. Vasemmalle on varattu paljon muistiinpanotilaa viikkoa koskeville lisämerkinnöille. Kalenteri sisältää pyhäpäivän tiedot ja laajan kirkollisen tietopaketin.
 
Seurakunnan työntekijöiden käyttöön suunnitellut vuosikalenterit ottavat huomioon seurakuntatyön erityistarpeet ja ne on suunniteltu kovaan käyttöön. Mallisto perustuu ympäristöä säästävään vuosipakettikäytäntöön, ja ympäristötekijät on mahdollisuuksien mukaan otettu huomioon myös materiaalinvalinnoissa. Kirkolliset vuosikalenterit ovat tehokkaita apuvälineitä työn ja vapaa-ajan organisointiin. Viikkoaukeamien taitossa on huomioitu seurakuntien viikonlopputyön vaatimukset. Kalenteriin voi luottaa vuoden kaikkina päivinä.
 
Kaikissa kalentereissa on erityisesti seurakuntatyöhön toimitettu kalenteriosuus, josta löytyvät pyhäpäivän tiedot raamatunteksteineen, tiedot liturgisista väreistä, virsistä ja kynttilöiden määrästä. Jokaisessa mallissa on myös laaja kirkollinen tietopaketti - etu, jota ei muista kalentereista löydy.
 

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Kirkon viikkokalenteri 2022 pelkkä vuosipaketti (ilman kansia)26.90 €
Kirkon viikkokalenteri 2022 mustilla pujotuskansilla +kynäpidike +lisätaskut35.90 €
Kirkon viikkokalenteri 2022 punaisilla pujotuskansilla +kynäpidike +lisätaskut35.90 €
Kirkon viikkokalenteri 2022 tummanvihreillä pujotuskansilla +kynäpidike +lisätaskut35.90 €