Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Historia, elämäkerrat

Kuvauksia & tarinoita menneeltä ajalta

Sivu 1 / 3   Tuotteita yhteensä 55 kpl
itke_tytto_pieni_aliza_barak-ressler_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Barak-Ressler, Aliza - Itke, tyttö pieni. Erään slovakianjuutalaisen perheen selviytymistarina

Järkyttävässä ja ihmeellisessä kirjassaan Aliza Barak-Ressler kertoo, miten hänen perheensä selviytyi Euroopan juutalaisvainoista 1940-luvulla.  Slovakiassa syntynyt Aliza Barak-Ressler kertoo muistelmissaan, miten hänen perheensä selviytyi Euroopan juutalaisvainoista 1940-luvulla. "Itke, tyttö pieni..
Hinta: 27.00 €
lumottumaa.jpg&width=280&height=500

Edelmann, Toni - Lumottu maa; mennyt minussa

Kun tunnetun säveltäjän instrumenttina on kynä, syntyy rohkeaa, kaunista, haurasta ja rosoista puhetta elämästä ja muistoista. Mies, jolle on ollut vaikea ilmaista tunteitaan, kertoo rohkeasti menneisyyden ja oman itsensä kohtaamisesta eikä välttele kipeitäkään aiheita. Samalla syntyy kuva ihmissuhteista..
Hinta: 32.50 €
on_aika_rakentaa_fredrik_ekholm_kkjmk_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Ekholm, Fredrik - On aika rakentaa

”Kun kylvät, saat myös niittää” on Fredrik Ekholmin elämänkerran punainen lanka. Lukija tempautuu mukaan kiehtoviin kertomuksiin siitä, miten Jumala on avannut oven toisensa jälkeen tavalliselle rakentajalle, joka on uskaltanut pitää kiinni Hänen lupauksistaan.
Fredrik Ekholmin rakennusyritys..
Hinta: 32.00 €
Kure_heimo_enbuska_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Enbuska, Heimo - Kure

Tarinaa Kuresta eli Markku Tuppuraisesta on kerrottu lehdissä, TV:ssä, kouluissa ja oppilaitoksissa. Kure on kulkenut tien repaleisen nuoruuden ja vankilan kautta laaja-alaiseksi vaikuttajaksi ja Hyvä Sanoma ry:n toiminnanjohtajaksi. Kirja on ainutlaatuinen kasvutarina, jossa nuoruuden kivut ovat muuttuneet..
Hinta: 21.50 €
jorma.jpg&width=280&height=500

Hako, Pekka - Jorma Hynninen; Sielun maisemia

Jorma Hynninen kertoo Pekka Hakon kirjoittamassa kirjassa avoimesti elämänsä syvistä virroista, kamppailustaan julkisen ja yksityisen elämän ristipaineessa. Hän puhuu arvoista, armosta, kirkosta, virsistä, perheestä, rakkaudesta, menestyksestä ja menetyksestä. Hynninen ottaa kantaa suvaitsevaisuuteen..
Hinta: 33.20 €
kauneudenvoimaa.jpg&width=280&height=500

Hernberg, Eira - Kauneuden voimaa etsimässä. Irinja Nikkasen elämä ja työ

Ortodoksinen perinne herättää yhä enemmän mielenkiintoa Suomessa: Valamon luostarissakin on viimeisen vuoden aikana käynyt yli 160 000 vierasta. Miten kauneutta painottava ortodoksinen kulttuuri on Suomessa kehittynyt? Ilomantsissa syntyneen, Valamon ystävät ry:n perustajan, Irinja Nikkasen (1920-2008)..
Hinta: 8.00 €
Huhta, Ilkka; Malkavaara, Mikko - Suomen Kirkon Sisälähetysseuran historia: vuodet 1940-2004

Huhta, Ilkka; Malkavaara, Mikko - Suomen Kirkon Sisälähetysseuran historia: vuodet 1940-2004

Suomen Kirkon Sisälähetysseura perustettiin 1905 yhteiskunnallisesti levottomana aikana. Sen kotipaikaksi muotoutui Sortavala. Seuran satavuotisessa historiassa näkyvät suomalaisen yhteiskunnan kehitys ja murrosvuodet. Toisen maailmansodan päätyttyä seuran uudeksi kotipaikaksi tuli Pieksämäki, jonne..
Hinta: 37.50 €
johdatus_varhaisen_kirkon_teologiaan_gunnar_af_hallstrom_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Hällström, Gunnar af - Johdatus varhaisen kirkon teologiaan

Ainutlaatuinen perusteos tutustuttaa lukijansa varhaisen kirkon teologiseen kirjallisuuteen ja antaa välineitä kirkkoisien tekstien ymmärtämiseen. Samalla teos on erinomainen johdanto ensimmäisten kristillisten vuosisatojen teologiaan ja kirkolliseen käytäntöön.  Kirjassa tutkitaan myös kristillisen..
Hinta: 48.30 €
10_matkaa_mongoliaan_mailis_janatuinen_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Janatuinen, Mailis - 10 matkaa Mongoliaan

10 matkaa Mongoliaan kertoo päiväkirjan muodossa kirjoittajan vaiherikkaista matkoista  Tsingis-kaanin maahan vuosina 1990-2013. Savolaistytölle sattuu ja tapahtuu. Sydämen yhteys syntyy yhtä hyvin naisvankien kuin kadulta pelastetun kummipojankin kanssa. Matkanteko on usein vaivalloista töyssyisillä..
Hinta: 28.00 €
Mooses_valtakunta_etsii_taistelijoita_janatuinen_mailis_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Janatuinen, Mailis - Mooses; valtakunta etsii taistelijoita osa 4

Valtakunta etsii taistelijoita -sarjan neljäs osa kertoo suuren kansanjohtajan Mooseksen elämänkerran alusta loppuun. Viiden Mooseksen kirjan tapahtumat on punottu yhdeksi, jännittäväksi juoneksi. Jo Mooseksen lapsuus orjaperheessä oli dramaattinen, samoin hänen nuoruutensa Egyptin hovissa. Pikaistuksissa..
Hinta: 27.00 €
kunluostarin.jpg&width=280&height=500

Jansson, Marianne; Lemmetyinen, Riitta - Kun luostarin muurit murtuvat

Marianne Jansson ja Riitta Lemmetyinen liittyivät nuorina saksalaiseen Mariasisarten luostariyhteisöön ja palvelivat nunnina Saksassa, Norjassa ja Suomessa lähes 20 vuotta. Vähitellen he alkoivat kuitenkin kysellä: Onko oikein, että kristillisellä järjestöllä on salainen oppi? Onko oikein, että kristillisen..
Hinta: 27.00 €
miestassaiassa.jpg&width=280&height=500

Junkkaala, Eero - Mies tässä iässä

Milloin miehestä tuli kuusikymppinen? Kramppia ja kremppaa terveessä, sisäisesti nuoressa miehessä. Tässä iässä mies miettii elämäänsä uudelta kantilta.
Pidetyn puhujan leppoisaa ja samalla syvällistä kerrontaa.
Kustantaja: Uusi Tie Painos: 2009 Tuotemuoto: sidottu, kovakantinen Sivumäärä: 143..
Hinta: 6.90 €
uskon_jotta_ymmartaisin_eero_junkkaala_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Junkkaala, Eero - Uskon, jotta ymmärtäisin

Kristityillä on monista asioista erilaisia näkemyksiä. Minusta se on mielenkiintoista. Kaikkien ei tarvitse olla samaa mieltä. Niiltä, jotka ovat eri mieltä, saatan oppia enemmän kuin ystäviltäni. 
Eero Junkkaalan kolumnityyppiset kirjoitukset käsittelevät mm. arkeologiaa, Israelia, Raamatun vaikeita..
Hinta: 28.00 €
kutsuttu_lohduttamaan_ulla_jarvilehto_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Järvilehto, Ulla - Kutsuttu lohduttamaan

Kesällä 1980 Egyptin parlamentti antoi julkilausuman, jossa se nimitti Jerusalemia palestiinalaisten pääkaupungiksi. Yksikään valtio ei esittänyt vastalausetta, vaikka julkilausuma koski toisen valtion alueella sijaitsevaa kaupunkia. Saman vuoden syksyllä yli tuhat Jerusalemiin lehtimajanjuhlille tullutta..
Hinta: 38.00 €
viikonperasta.jpg&width=280&height=500

Kallio, Maria-Liisa; Valkonen, Kaija (toim.) - Viikon perästä tulen kotiin; Kaisa ja Kyösti Kallion kirjeenvaihtoa vuosilta 1918-1937

Tammikuussa 1918 syttyi sisällissota. Senaattori Kyösti Kallio oli merkitty punaisten tappolistalle, ja hänen piti painua Helsingissä maan alle. Vaimo Kaisa pelkäsi kotona Nivalassa ja huolehti suuresta Heikkilän tilasta, isännöi ja emännöi yhtä aikaa. Kyösti oli valtiopäivämiehenä asunut paljolti erossa..
Hinta: 38.70 €
Afrikka_valitsi_minut_Kirsi-Klaudia_Kangas_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Kangas, Kirsi-Klaudia - Afrikka valitsi minut

Oranssin kuran kuorruttama Land Cruiser horjahtelee eteenpäin päiväntasaajan paahtavan auringon alla korkeassa elefanttiruohikossa. Krokotiilin hampailla koristettu lierihattu keikkuu äärimmilleen keskittyneen kuljettajan harmailla kiharoilla. Välillä auton keula kyntää mutaista jokivettä. Perillä maalaiskylässä..
Hinta: 33.00 €
pyhyyden-lahteilla-130x180.jpg&width=280&height=500

Kantonen, Marianne; Koivula, Veijo; Zitting, Eeva - Pyhyyden lähteillä; ekumeeninen ikonikirja II

Itsenäinen jatko-osa vuonna 2011 julkaistulle Ikkuna pyhyyteen -ikonikirjalle.
Tässä kirjassa on esillä 31 joensuulaisen ikonimaalarin Eeva Zittingin ikonia. Kaksi tietokirjailijaa, hämeenlinnalainen uskonnonopettaja Marianne Kantonen ja oululainen rovasti Veijo Koivula ovat laatineet kuviin liittyvät..
Hinta: 32.00 €
Erkinkorpi_lapi_muurin_Mika_Katajala_Kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Katajala, Mika - Erkinkorpi läpi muurin

Kyösti Erkinkorven huume- ja rikoskierre katkesi syyskuussa 1979 kutsuun, jonka hän sai vanhalta katuevankelistalta Tukholmassa. Elämän pimeää puolta resunnut mies tuli uskoon.
Kirjan kirjoittaja Mika Katajala seuraa Erkinkorven matkaa Karjalan ja Romanian vankiloihin ja evankelistan uusille työalueille..
Hinta: 12.90 €
matti_I_suuri_matti_klemettilan_ihmeellinen_elama_sinikka_klemettila_kirjakauppa_biblia.jpg&width=280&height=500

Klemettilä, Sinikka - Matti I Suuri; Matti Klemettilän ihmeellinen elämä

Matti Klemettilä (1875-1964) oli yksi värikkäimmistä henkilöistä, joita koskaan on liikkunut Suomen poliittisessa elämässä. Poliittisessa virassa hän ei koskaan ollut, vaikka oli viime vuosisadan alussa mukana perustamassa Maalaisliittoa ja sanomalehti Ilkkaa. Varsinaisen uransa hän teki liikemiehenä..
Hinta: 32.50 €
Kirjoitettu_on_Valtter_Luoto_Valtter_Luodon_elama_ja_tyo_Leevi_Launonen_kirjakauppa_Biblia.jpg&width=280&height=500

Launonen, Leevi - Kirjoitettu on. Seurakuntaneuvos Valtter Luodon elämä ja työ

Seurakuntaneuvos Valtter Luoto on yksi merkittävimpiä vaikuttajia Suomen helluntaiherätyksessä. Teos kuvaa Luodon monipuolista työuraa julistajana ja raamatunopettajana, päätoimittajana, kirjailijana, kristillisen kustannustoiminnan edistäjänä sekä merkittävänä ekumeenisen yhteyden rakentajana. Kirjan..
Hinta: 29.50 €
123